Werkwijze – Advantage Internet Marketing

Werkwijze Ad-vantage

 

Onze werkwijze

Bij Ad-vantage internet marketing doen wij aan no-nonsense internet marketing. Geen uren steken in het opstellen van rapportages maar deze tijd besteden wij liever aan het optimaliseren van uw campagne. Zo is het voor makkelijker om ook rendement uit campagnes te halen. Daarnaast vinden wij transparantie belangrijk, u zult dan ook altijd toegang krijgen tot uw Adwords campagne. Om ervoor te zorgen dat wij onze prijzen concurrerend kunnen aanbieden hanteren wij de volgende werkwijze:
 

Kennismaking1

Kennismaking

Bij de kennismaking bespreken we de mogelijkheden en bekijken we welke aanpak het beste aansluit bij uw doelstellingen.
Toegang Adwords account2

Toegang account

Maken een Adwords account voor u aan, en geven u toegang tot het account waarna we samen (telefonisch) de facturatie instellen.
Instellen Google tag manager3

Google Tag Manager

Het plaatsen van de Google Tag manager code zodat we conversiemetingen kunnen inrichten voor uw Adwords campagne.
Schrijven advertentieteksten4

Advertentieteksten

Wij voeren een zoekwoord analyse uit, schrijven advertentieteksten en sturen u de advertentieteksten ter goedkeuring zodat deze aansluiten bij de uitstraling die u met uw bedrijf wilt hebben.

Bouwen Adwords campagne5

Bouwen campagne

Na goedkeuring van de klant gaan wij de campagne opzetten en zorgen dat deze wordt geplaatst in het Adwords account.
maandelijke rapportages6

Rapportages

Op basis van uw wensen stellen wij een rapportage op die u maandelijks van ons zult ontvangen zodat u helemaal op de hoogte bent van de prestaties van uw campagne.
Start Adwords campagne7

Start Campagne

Na het instellen van de rapportages kan uw campagne van start! zodat u er zeker van bent dat u goed vindbaar bent op het internet!
Onderhoud adwords campagne8

Maandelijks beheer

Na het starten van de campagne zullen wij deze maandelijks monitoren zo waar nodig aanpassen zodat uw campagne optimaal blijft presteren. Voor meer informatie neem contact met ons op!Wij doen maar een ding, en dat doen wij goed, PPC internetmarketing

Bel direct 013-203 2188 voor een vrijblijvend advies


Neem nu contact op