Over ons – Advantage Internet Marketing

Over Ad-Vantage Internet Marketing

Junior Kwantes

Internetmarketing & Webanalytics

06-24839608


Na een jaar of 5 in de internetmarketing te hebben gewerkt leek het mij eens tijd voor de volgende stap. Een eigen onderneming, inmiddels voldoende ervaring en kennis opgedaan om te delen met mijn klanten. Nog steeds werkzaam voor een werkgever maar wel minder gaan werken om ruimte te creëren voor mijn eigen klanten. Nu nog klein, maar wel met grote ambities.

Ik ben volledig Google Adwords Qualified, met op dit moment kwalificaties voor: Adwords Fundamentals, Search Advanced, Display Advertising en Mobile Advertising. Daarnaast ben ik met Ad-Vantage ook officieel Google Partner. Ik heb mijn ervaring opgedaan rechtstreeks bij het Google Adwords support team en enkele marketingbureau’s. Hier heb ik gezien hoe het moet, maar ook vooral hoe het niet moet. Daarom vind ik het belangrijk om kwaliteit te leveren, dit is dan ook een van de reden dat wij zo transparant mogelijk werken.

Door ervaringen die ik de afgelopen jaren hebben gehad, hanteer ik het motto “no-nonsense internet marketing”. Het kan voor sommige (kleinere) ondernemers soms moeilijk zijn om genoeg rendement te behalen op hun advertentie campagnes als deze beheert worden door een duur bureau. Speciaal voor kleinere (lokale) ondernemers bied Ad-Vantage dan ook een apart MKB Start-Up pakket aan. Hier zijn de advertentiemogelijkheden enigszins beperkt, maar gaan we wel voor maximaal resultaat voor de ondernemer. Dus geen uren betalen voor ellenlange rapportages maar tijd die daadwerkelijk aan je campagnes besteed wordt.

Om optimaal rendement te behalen voor onze klanten zullen wij ons altijd (afhankelijk van het budget) eerst op de meest rendabele onderdelen richten. Soms kunnen kleine aanpassingen veel tijd kosten, staan deze kosten wel in verhouding tot de mogelijk te behalen winst. Wilt u graag een advies op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij doen maar een ding, en dat doen wij goed, PPC internetmarketing

Bel direct 013-203 2188 voor een vrijblijvend advies


Neem nu contact op