Onze Google Adwords pakketen – Advantage Internet Marketing

Speciaal voor MKB'ers

Onze Google Adwords pakketten

Speciaal voor het MKB hanteren wij een aangepast tarief. Wij hebben het Start-Up MKB pakket in het leven geroepen omdat het voor kleine ondernemers soms moeilijk kan zijn om het geld wat ze aan een duur marketing bureau uitgeven niet altijd even gemakkelijk terug te verdienen is. Wij vinden het dan ook belangrijk dat het online adverteren voor iedereen interessant blijft.

Niet betalen voor ellenlange rapportages die uren kosten om op te stellen, maar simpele en duidelijke geautomatiseerde rapporten zodat de weinige tijd die beschikbaar is ook daadwerkelijk aan uw campagnes besteed wordt. Overigens zijn niet alle bedrijven geschikt voor dit aanbod. Voor grote webshops en bedrijven met grotere ambities maken wij graag een aanbod op maat, dus aarzel niet om contact op te nemen. Het MKB aanbod brengt dan ook vanzelfsprekend een aantal aantal beperkingen met zich mee.

Wat kunnen wij voor u doen?

Google Adwords biedt vele functies, welke zijn nu het best geschikt voor uw onderneming? Naast het beheer kunnen wij natuurlijk strategisch mee denken over de in te zetten mogelijkheden/functies van Google Adwords.

☑ Search & Display campagnes
☑ Video & App campagnes
☑ Google shopping campagnes
☑ Landingspagina optimalisatie
☑ Webanalytics

Twijfelt u of uw onderneming geschikt is voor een van de onderstaande pakketten, of heeft u grotere ambities. Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Onze MKB pakkettenWij doen maar een ding, en dat doen wij goed, PPC internetmarketing

Bel direct 013-203 2188 voor een vrijblijvend advies


Neem nu contact op