Google Adwords uitbesteden – Advantage Internet Marketing

Google Adwords uitbesteden?

 
U ben op zoek naar een betaalbaar marketingbureau om uw Google Adwords aan uit te besteden? Wij van Ad-vantage hebben meer dan 5 jaar ervaring met het managen van o.a Google Adwords campagnes. Door onze ervaring kunnen wij voor uw optimaal resultaat behalen. Dankzij onze scherpe geprijsde MKB pakketten voor het beheren van uw Google Adwords campagne kunt u gemakkelijker meer rendement behalen op uw Adwords campagne.
 

Waarom uw Adwords campagne uitbesteden aan Ad-Vantage?

Wij hebben veel ervaring met het bouwen en beheren van Google Adwords campagnes. Dankzij onze scherp geprijsde MKB Start-Up pakket kunt u bij ons voordelig kennis maken met de resultaten van professioneel opgezette Adwords campagne. Wij bespreken met u uw doelstellingen en verwachting. Op basis daarvan zullen wij een nieuwe Google Adwords campagne voor u opzetten, en wij nemen het volledige beheer over van uw Google Adwords campagnes. Daarnaast voorzien wij u van maandelijkse rapportages zodat u verder nergens meer naar om hoeft te kijken.

Waarmee kunnnen wij u allemaal helpen?

Google Adwords biedt vele functies, welke zijn nu het meest geschikt voor uw onderneming? Naast het beheer kunnen wij natuurlijk strategisch mee denken over de in te zetten mogelijkheden/functies van Google Adwords en en webanalytics

☑ Search & Display campagnes
☑ Video & App campagnes
☑ Google shopping campagnes
☑ Landingspagina optimalisatie
☑ Web Analytics


Wij doen maar een ding, en dat doen wij goed, PPC internetmarketing

Bel direct 013-203 2188 voor een vrijblijvend advies


Neem nu contact op