Adverteren op Google – Advantage Internet Marketing

Adverteren op Google

Adverteren met Google Adwords

Wil jij voor potentiële klanten altijd zichtbaar zijn binnen de grootste zoekmachine van Nederland. Start dan direct met adverteren op Google. Het adverteren op Google wordt gedaan via Google Adwords. Bij Ad-vantage zijn wij volledig Adwords gecertificeerd dus u bent altijd verzekerd van het hoogst haalbare resultaat voor scherpe prijzen.

Hoe werkt het precies?

Als u wilt adverteren op Google dan gaat dat voor (Google zoeken) op basis van zoekwoorden. Om het even heel simpel te zeggen, u geeft aan op welke woorden u wilt adverteren. Zodra iemand deze woorden in Google intoetst (uw doelgroep) dan wordt u advertentie getoond. De vertoning hiervan kost u niets, op het moment dat op uw advertentie geklikt wordt en de potentiële klant op uw website komt betaalt u hiervoor.

Meetbare resultaten

Het grote voordeel van Google Adwords is dat u kunt adverteren met Meetbare resultaten. Zo kunt u voor online verkopen bijvoorbeeld elke verkoop die door Google Adwords gerealiseerd wordt inzichtelijk maken. U weet dus direct hoeveel rendement de campagne u heeft opgeleverd. Naast adverteren op basis voor zoekwoorden biedt Google Adwords nog vele andere mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Enkele hiervan kunt onderaan de pagina meer over lezen. Bent u MKB’er, bekijk dan ons speciale aanbod voor het MKB.

Wat heeft Google Adwords nog meer te bieden?

Google Shopping (PLA)
Google shopping biedt als mogelijkheid om in de zoekresultaten productvermeldingen te tonen. Dus producten, met afbeelding, prijs en naam van uw winkels. Deze worden getoond op het moment dat iemand op Google naar uw producten zoekt. Wanneer men klikt op deze advertentie worden ze naar uw website geleidt waar ze het artikel aan kunnen schaffen.
RLSA
Remarketing voor zoekadvertenties (RLSA) biedt u de mogelijkheid om mensen die uw website al eerder bezocht hebben, nogmaals te bereiken. U kunt er dan voor zorgen dat uw bieding en boodschap optimaal zijn afgestemd op de ontvanger.
Remarketing
Remarketing biedt u de mogelijkheid om mensen die al eerder op uw website geweest zijn opnieuw te targeten. Als bezoekers uw website verlaten zonder een aankoop te doen kunt deze opnieuw bereiken met relevante advertenties die getoont worden als mensen op internet surfen.
Display
Het Google display netwerk kunt u uw potentiele klanten bereiken door middel van banners via verschillende advertentie indelingen. Het Google display netwerk omvat meer dan 2 miljoen websites waarmee u bijna 90% van de internetgebruikers kunt bereiken.
Video Advertising
Google Adwords biedt ook de mogelijkheid om video advertenties te promoten. Dit wordt gedaan via Youtube, de 2e grootste zoekmachine ter wereld. Uw video advertenties kunnen getoond worden voor, tijden of na het afspelen van een video.

Waarom kiezen voor Ad-vantage?

  • Officiële Google Partner
  • Meetbare Resultaten
  • Duidelijke Rapportages
  • Scherpe Prijzen
  • Omdat wij maar een ding doen

Wij doen maar een ding, en dat doen wij goed, PPC internetmarketing

Bel direct 013-203 2188 voor een vrijblijvend advies


Neem nu contact op