Adverteren op Bing – Advantage Internet Marketing

Adverteren op Bing

 

Hoe werkt adverteren op Bing?

Wilt u graag u marktaandeel en omzet verder vergroten dan is adverteren op Bing een uitstekende manier. Bing heeft op dit moment misschien maar een klein marktaandeel, maar dit biedt ook kansen. Zo is de concurrentie op Bing bijvoorbeeld lager waardoor ook de klikprijzen lager liggen.

Ondanks dat het marktaandeel van Bing in Nederland maar zo'n 5% is ligt dit percentage in andere landen wel hoger. Zo ligt het in Amerika bijvoorbeeld rond de 15%. Adverteren op Bing werkt in grote lijnen hetzelfde als Google Adwords. Je adverteert op basis van zoekwoorden. Je betaalt niet voor vertoningen maar enkel wanneer een potentiële klant op je advertentie heeft geklikt.
 

Waarom adverteren op Bing?

  • Extra bereik
  • Relatief lage kosten
  • Weinig concurrentie
  • Specifieke doelgroep
  • Vooruitstrevende functionaliteiten

Wat heeft Bing nog meer te bieden?

Remarketing
Remarketing biedt u de mogelijkheid om mensen die al eerder op uw website geweest zijn opnieuw te targeten. Als bezoekers uw website verlaten zonder een aankoop te doen kunt deze opnieuw bereiken met relevante advertenties die getoont worden als mensen op internet surfen.
Bing Shopping
Bing shopping biedt als mogelijkheid om in de zoekresultaten productvermeldingen te tonen. Dus producten, met afbeelding, prijs en naam van uw winkels. Deze worden getoond op het moment dat iemand op Bing naar uw producten zoekt. Wanneer men klikt op deze advertentie worden ze naar uw website geleidt waar ze het artikel aan kunnen schaffen.

Wij doen maar een ding, en dat doen wij goed, PPC internetmarketing

Bel direct 013-203 2188 voor een vrijblijvend advies


Neem nu contact op